Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


18.7.2010 - Espanja

Barcelonan hotellit esittelyssä

Barcelonan hotellit esittelyssä

Barcelona on monestikin äänestetty yhdeksi parhaista Euroopan kaupunkikohteista, joissa on myös monia hyviä hotelleja. Barcelona on erityisesti kulttuurista kiinnostuneen matkailijan paikka, mutta matkailijat pitävät myös Barcelonan siisteydestä, hyvistä ruokapaikoista ja omaleimaisesta arkkitehtuurista.

Gaudin arkkitehtuurin katselun jälkeen on mukava nukkua yö hyvin, joten kannattaa varata Barcelonan hotellit riittävästi etukäteen, jotta tilaa olisi juuri halutunkaltaisessa hotellissa. Hotellien hintavertailusta löydät yli 500 hotellia Barcelonasta. Tällaiseen joukkoon mahtuu monet ylelliset kuin myös monet halvat hotellit.

Vertaile itse Barcelonan hotelleja tai valitse sopiva hotelli tämän jutun perusteella. Hotellien hinnat on laskettu esimerkin vuoksi elokuun lopusta. Kuukaudesta riippuen hotelli voi maksaa enemmän tai vähemmän matkailusesongin mukaan.

Gastehaus Gran Via

Halpa hotelli BarcelonastaEdullinen Gastehaus Gran Via on valintasi, kun edullisuus on matkasi motto, ja haluat löytää halvan hotellin Barcelonasta. Huolellisesti sisustettu Gastehaus Gran Via on tyylikäs hotelli Barcelonassa Eixample-alueen keskellä. Hotelli on remontoitu vastikään, mutta silti se on halvimpia Barcelonan hotelleja.

Gastehaus Gran Via -hotellilta on varsin lyhyt kävelymatka niin Ramblasiin kuin myös Sagrada Familiaan, joten voit asua tässä hotellissa halvalla Barcelonassa lyhyen matkan päässä Barcelonan keskeisistä nähtävyyksistä. Lähimmälle metroasemallekin on vain sadan metrin matka, joten liikkuminen myös kauemmas on vaivatonta.

Jaetulla kylpyhuoneella kahden hengen huone maksaa noin 40 euroa yöltä ja omalla kylpyhuoneella hinta on hieman alle 60 euroa yöltä. Lisähintaan voi hankkia lisävuoteita, parkkipaikan ja langattoman Internet-yhteyden käyttöönsä. » Hotellin kotisivut

Catalonia Rigoletto

Catalonia Rigoletto BarcelonaCatalonia Rigoletto on hinta-laatu-suhteelta yksi Barcelonan parhaista hotelleista. Kuitenkaan Catalonia Rigoletto ei sijaitse aivan Barcelonan suosituimpien nähtävyyksien vieressä, mutta metroyhteydet on hyvät joka puolella, vaikkakin kävellen pääsee myös monelle nähtävyydelle. Jalkapallon ystäviä saattaa kiinnostaa, että tämä hotelli sijaitsee Camp Nou -jalkapallostadionin välittömässä läheisyydessä.

Rigoletto on sisustettu varsin modernisti, ja sen väreinä ovat suklaa ja tummapuu. Harvaa muuta kolmen tähden hotellia Barcelonassa on mahdollista saada samaan hintaan. Hotellin viihtyisässä ravintolassa tarjoillaan ruokia suoraan Välimeren ympäristöstä. Hotellissa on myös baari, ja aamuisin tarjoillaan aamiaisbuffet.

Halvimmillaan kahden hengen huoneen saa noin 85 euron hintaan. Kaikki alle 2-vuotiaat ja yksi 2-12-vuotias majoittuvat lisävuoteessaa täysin ilmaiseksi, joten Catalonia Rigoletto on halpa valinta lapsiperheille, jotka matkaavat pienten lasten kanssa. » Hotellin kotisivut

Hotel Rey Juan Carlos

Barcelonan viiden tähden hotelliHotel Rey Juan Carlos on hyvä valinta, jos haluat löytää viiden tähden hotellin Barcelonasta kohtuullisen edullisesti. Kuten kaikissa viiden tähden hotelleissa, niin myös Hotel Rey Juan Carlos -hotellissa on spa-palvelut ja laadukkaat ravintolat. Hotellia ympäröi suuri 25 hehtaarin puutarha, ja ulkona oleva uima-allas on erityisen viihtyisä paikka rentouttaa jalkoja kävelymatkan jälkeen.

Jos haluat lähteä katsomaan FC Barcelonan pelejä, niin kannattaa harkita Hotel Rey Juan Carlos -hotellia, koska jalkapallostadionille kävelee vain muutaman minuutin. Muutenkin lähistöltä on hyvät yhteydet metrolla joka puolelle Barcelonan nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Paikan päällä on myös mahdollisuus pysäköintiin ja langattomaan Internet-yhteyteen.

Kahden hengen huoneet ovat halvimmillaan noin 125 euroa yöltä, mutta Deluxe-sviitti kustantaa jo noin 440 euroa yöltä. » Hotellin kotisivut

Nämä ja muut Barcelonan hotellit löydät hintavertailusta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Espanja

Matkajutut Espanja »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0061399936676025|1721250937.0839|1721250937.0777