Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?


6.3.2010 - Ruotsi

Tukholman hotellit - Hotelli läheltä nähtävyyksiä tai Tukholman keskustaa

Tukholman hotellit - Hotelli läheltä nähtävyyksiä tai Tukholman keskustaa

Tukholma on lähellä Suomea, joten kaupunkiin on helppo matkustaa laivalla tai junalla. Suur-Tukholman alueella elää paikallista väestöä reilu kaksimiljoonaa henkeä, joten alueelta löytyy myös paljon hotelleja. Ainoastaan 15 kilometrin säteellä keskustasta sijaitsee hotellien hintavertailumme mukaan 143 erilaista hotellia. Hintavertailusta löydät halvat hotellit kuin myös kalliimmat viiden tähden majoitusvaihtoehdot Tukholmassa. Alempana on esitelty muutama hyvä vaihtoehto hotellimatkailijan tarpeista riippuen.

Rica Hotel Kungsgatan

Rica Hotel KungsgatanMikäli haluat lähteä Tukholmaan shoppailemaan, niin hyvä hotelli Tukholmassa voi olla kohtuuhintainen Rica Hotel Kungsgatan, joka sijaitsee lähellä Nordiska Kompanietia. Nordiska Kompaniet on ruotsalainen tavarataloketju, jonka tavaratalo Tukholmassa sijaitsee Hamngatanilla. Itse Rica Hotel Kungsgatan -hotelli sijaitsee P.U.B-tavaratalon ylimmässä kerroksessa hissimatkan päässä tavaratalosta.

Muita lähettyvillä olevia mahdollisuuksia ovat Hötorget-markkinatori, Tukholman keskusrautatieasema ja Centralbadet-kuntokeskus. Hotellissa on oma baari, savuttomia huoneita, maksuton langaton Internet-yhteys ja pysäköintimahdollisuus hotellin läheisyydessä. Hotellihuoneiden hinnat alkaen 50,79€ yöltä.

First Hotel Reisen

First Hotel Reisen - hotellit TukholmaMikäli olet kiinnostunut viettämään aikaa Tukholman Vanhaakaupungissa, niin First Hotel Reisen on hyvä viiden tähden hotelli Tukolman sydämessä. First Hotel Reisen sijaitsee Vanhakaupungin ja Kuninkaanlinnan välittömässä läheisyydessä. Hotelli on niin ikään kunnostettu vuonna 2006 vastaamaan viiden tähden hotellin vaatimuksia. Huoneista on näköalat satamaan päin tai Vanhakaupungin kapeille kujille.

Huoneiden hintaan kuuluu täyttävä aamiainen, jonka lisäksi voit varata myös hotellihuoneen, johon kuuluu sauna, parveke tai poreallas. Reisen baarissa voit nauttia juomia aina perinteisistä klassikkojuomista erikoisempiin cocktaileihin. Hotellin palveluihin kuuluvat myös saunatilat ja uima-allas, joka sijaitsee 1690-luvulla rakennetussa holvikellarissa. Ravintolan ja baarin lisäksi hotellissa on hissi, langaton Internet-yhteys ja pysäköintimahdollisuus lähistöllä. Suomalaiset matkailijat ovat tykästyneet erityisesti hotellin sijaintiin, aamupalaan, saunaan, uima-altaaseen, henkilökuntaan ja maisemiin. Huoneiden hinnat alkavat 90,29€ yöltä.

Solna Hotell & Vandrarhem

Solna hotellit TukholmaHotellit Tukholmassa ovat kohtuuhintaisia ja laadukkaita, mutta vieläkin halvempaa hotellia etsiessäsi valintasi voi hyvinkin olla edullinen Solna Hotell & Vandrarhem. Hotelli sijaitsee Tukholman ydinkeskustan ulkopuolella, mutta kulkuyhteydet kaupunkiin ovat hyvät niin autolla, bussilla kuin myös junalla. Huoneet ovat siistejä ja viihtyisiä etenkin hinta-laatusuhteeltaan. Huoneiden hintaan vaikuttaa paljon se, onko huoneessa oma kylpyhuone vai riittääkö jaettu kylpyhuone.

Erityiseksi Solna Hotell & Vandrarhem -hotellista tekee se, että asiakkaat voivat valmistaa hotellin keittiössä omat ruokansa ja syödä ruokasalissa sekä kesäisin grillata ulkopuolella. Lähellä olevia nähtävyyksiä ovat Ekoparken-puisto ja Råsundan jalkapallostadion. Halvimpien huoneiden hinnat pyörivät sesongista riippuen noin 50€ paikkeilla.

Nämä Tukholman hotellit ja muita Tukholman hotelleja voi etsiä ja varata hotellien hintavertailun kautta.

Nopeat äkkilähdöt

Matkajuttuja maasta: Ruotsi

Matkajutut Ruotsi »

Uusimmat matkajutut

© 2008 - 2024 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.0052769184112549|1713777280.5473|1713777280.542