Tunnus: Salasana:
» Rekisteröidy   » Salasana hukassa?

Autonvuokraus

Autonvuokraus on toteutettu yhteistyökumppanimme eAutovuokraamon kanssa. Vertaile ja varaa vuokra-auto matkakohteestasi yhden autohaun avulla.

Käytä autohakua etsiäksesi vuokra-autoa matkakohteestasi. Autonvuokraus ja hintavertailu on todella vaivatonta täyttämällä tarvittavat tiedot. valitse ensin maa, kaupunki, sijainti, ikäsi ja vuokra-aika. Paina tämän jälkeen etsi, jolloin haku näyttää sinulle vuokra-autot edullisuuden mukaan.

Vuokra-autot suurten yritysten valikoimista edullisesti

Voit etsiä vuokra-autot suurten yritysten valikoimista yhdellä haulla. Haussa ovat mukana esimerkiksi sellaiset tunnetut suuret autonvuokrausketjut kuin Herz, Avis, Budget, SIXT, Alamo, Europcar, National ja Dollar. Haku näyttää sinulle autoja jokaisen yrityksen valikoimasta, jolloin voit helposti tehdä varauksen löydettyäsi sopivan auton. Autonvuokraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa, mutta kuitenkin jo kotimaassa. Tällöin auto odottaa sinua matkakohteessasi ja pääset heti jatkamaan matkaasi ilman odottelua. Varauksen yhteydessä sinun tulee suorittaa tyypillisesti varsin pieni varausmaksu, ja maksaa vuokra-auto kokonaan vasta hieman ennen matkaa tai noutaessasi autoa.

Suurilla autonvuokrausketjuilla on tarjota vuokra-autoja aina edullisista pikkuautoista tyylikkäisiin edustusautoihin. Muista autonvuokrauksen yhteydessä valita tarvitsemasi lisävarusteet. Ilmastointi voi olla mukava lisä kuumissa maissa, ja GPS auttaa sinut perille, jos eksyt. Sikäli kuin matkustat lasten kanssa, niin ilmoita varatessasi tarvitsemasi lastenistuimet ja -lisäistuimet. Vuokra-autoihin saa myös matkatavaratelineitä esimerkiksi suksien kuljettamiseeen. Ennen auton päättämistä kannattaa laskea mukaan tulevat henkilöt ja matkatavarat. Jos sinulla on paljon matkatavaroita, niin autossa olisi hyvä olla riittävän suuri takaluukku. Toisaalta myös takapenkin tulisi olla riittävän tilava matkustajien ollessa pitkiä, sillä pidempiä matkoja on varsin ikävä istua polvet korvissa.

Autonvuokrauksen yhteydessä kannattaa tarkistaa autoavastaanottaessasi, ettei autossa ole ongelmia, vikoja tai naarmuja, ja reklamoida välittömästi vioista, jotta et joudu maksumieheksi. Eri maissa liikennekulttuuri voi olla huomattavasti aggressiivisempaa kuin Suomessa, joten varaudu totuttelemaan uuteen ajoympäristöön. Sinun ei tarvitse kaahata yhtä kovaa kuin paikalliset, vaan matkasi sujuu turvallisemmin ja mukavammin, kun ajat oman ajokokemuksesi mukaan omaa tahtia.

Autonvuokraus on mukava ja helppo tapa tutustua matkakohteeseesi tai laajaankin alueeseen joustavasti. Jos aiot ylittää valtioiden rajoja, niin tarkista vuokrayritykseltä oikeutesi ajaa vuokra-auto pois maasta sekä pyydä heiltä tarvittavat asiakirjat. Suomen ajokortti ei välttämättä kelpaa jokaisessa maassa, joten selvitä ajo-oikeutesi hyvissä ajoin ennen matkaa, ja hanki itsellesi ajokortti, jolla voit ajaa sellaisissa maissa.

© 2008 - 2022 Matkailijat.net | Info | Mainosta sivuillamme

0.00084590911865234|1669747668.2942|1669747668.2934